Fortell oss hva du hankerer for

Hvilken trend er din favoritt så langt, og hvilken du ikke vil se lenger

canada goose Ønskeliste // Hva jeg ikke skal kjøpe onsdager. Fortell oss hva du hankerer for, og vi snakker deg inn i eller ut av det. Få vurderinger på ønskeliste. Snakk om dine anti hauls. canada goose

canada goose jakke herre Single Product Spotlight torsdager. Ett produkt i omhyggelig detalj. canada goose jakke herre

canada goose jakke canada goose jakke oslo Værktid Torsdager. Pensler og verktøy 101. canada goose jakke

canada goose jakker dame Fredag ​​Gratis Talk Sett deg inn for en prat om hva som helst. canada goose jakker dame

canada goose trillium Enkle spørsmål lørdag spørsmål! Enkle! På lørdager! Spør dem, svar dem, eller bare les gjennom dem. Når det kommer til det, er vi virkelig sjefen for deg? canada goose trillium

canada goose dame Hudpleie Søndag Hvis det handler om hud, er dette tidspunktet og stedet. canada goose dame

canada goose salg Hvorfor ja, vi liker alliteration. Takk for at du merket! Ikke opp, men Ja, det konturerer med rødme. Det er noen måter å gjøre det på. Jeg legger rødme på eppene på kinnet og blander det tilbake mot ørene mine, over hvor du normalt legger kontur, eller jeg canada goose salg starter den videre og bruker den akkurat som kontur, men høyere opp, ikke på eppet på kinnet mitt på alle. Kontur ser så dårlig ut på mitt klumpete / ganske runde ansikt, men drapering ser bra ut, gjør canada goose norge forhandler det til å se mer ovalt enn sirkel og gir meg en naturlig kinndefinisjon. Jeg rødmer også lett over broen / sidene av nesen min med restproduktet på børsten, det knytter alt sammen. Folk bruker det også på samme sted som du legger kontur på hele nesen eller haken, jeg har sett folk sier at de legger det på pannen i stedet for bronzer, eller legger det inn som en highlighter plassering, etc. Blush errywhere lol I å være mer uttrykksfulle med rødme. Jeg føler meg som ikke bare drapering, men generelt har det mer moro med kinnområdet, noe er nå, og jeg er alt for et nytt sted å bli kreativ på ansiktet mitt. canada goose salg

canada goose jakker herre Jeg føler meg ikke som det er mange trender jeg er over, fordi jeg kanskje ikke bruker dem, tror jeg ikke at de er dårlige generelt. En som jeg tror kunne gå bort, men er falske canada goose billig øyevipper. Jeg tror det er noe de ser ut til, men generelt de veier øyet ned og du må vanligvis gjøre eyeliner med dem som ikke kan være så bra for mange utseende, og de dekker alt arbeidet folk gjør på deres canada goose importør norge øyenskygge! Jeg tror canada goose norge nettbutikk ekte det er en tid og sted for dem, disse tider og steder er ikke like ofte som folk tror jeg er over carving. Carving ut en tynn nese, carving ut et kinnben, carving ut brows, carving ut en kjeve, carving ut en krone, carving ut saftige lepper. Dette er ikke Halloween så hvorfor holder vi på carving shit? Visst, skarphet kan se tiltalende, men vi trenger ikke alt for å ha vinkler og skygger. Det ser veldig hardt ut. canada goose jakker herre

canada goose norge Jeg er veldig spent på den ‘mindre er mer’ trenden hvor huden kan se ut som huden, og den enkelte kan se ut som han selv. Jeg er så pumpet for canada goose jakke å canada goose norge se det sunne hudutseendet i horisonten i motsetning til den store redigering av en s s funksjoner der alle ser ut som den samme tykke lippe, tynn knapp nosed, puffy møtt, sterk browed klone av hverandre. Jeg er glad for folk å se forskjellig igjen! Jeg elsker det dugete utseendet som kommer tilbake i. Jeg canada goose i norge i 30-årene mine med fine linjer, et helt matt canada goose dunjakke utseende virker ikke lenger for meg, men dewyness er fint. Det betyr også at når jeg blir litt fet i løpet av dagen, ser det ut til å være hensiktsmessig i stedet for pannen og nesen min. canada goose norge

canada goose jakke dame Jeg er så over at folk er redd for å glimme øyenskygge. Seriøst kan du sette den i krøllet ditt, du kan bare bruke glimmer hvis du vil. en fulle full av shimmers er ikke det verste i verden. Tilbake da jeg begynte å bruke sminke, var apoteket søppel på mattes, så alt glitrende utseende var normen. Dewy virker bare så mye mer forfriskende og ungdommelig. Glatte lepper, mens jeg liker en god matte, fikk jeg over min glansfrykt (takkskole) og virkelig nyt det i en leppe. canada goose jakke dame

canada goose victoria Hate: Kontur. Jeg er glad drapering kommer tilbake litt mer, fordi konturen bare ser merkelig ut i person. Altfor markering. Jeg elsker et godt vått eller metallisk høydepunkt, men jeg canada-goose-jakker trenger det bare på kinnbenet mitt, hvorfor prøver folk å være rudolph eller male en landingsstrimmel på pannen. Matte skygger. Jeg liker dem og alle, men hvorfor må en matt skygge være i hvert utseende som krever mer enn en nyanse. Hvorfor canada goose norge nettbutikk canada goose outlet kan jeg blande en glimmer inn i krøllet mitt? La meg leve. canada goose victoria

canada goose herre Jeg er så lei av enhjørning og havfrue. Jeg husker denne gangen i fjor, alle var som vi er så ferdige med denne trenden, og jeg var fortsatt canada goose outlet norge så her for det. Unicorns er kjempebra og bedårende. Men det var et år siden, og tendensen var ALDRIG død for alle andre, og det var fortsatt på gang. De slår bare en død hest, eller enhjørning hvis du vil canada goose herre.